Gratisbio.se

Hej hå, igår blev jag medlem på gratis bio.se och jag har fullt upp med att samla poäng nu. Efter ha läst om hur bra respond den har fått av andra bloggare så kunde jag inte låta bli att ge det ett försök, kom igen pröva ni också.


Helgens slut och vardagens början.

Jahopp, då är det snart läggdags för min del.
Min helg har väl varit lite små tråkig, inte mycket har hänt men det är samtidigt skönt. Har hunnit se de första avsnitten av animen Higurashi  no naku koro ni rei ( har sett de två första säsongerna! OwO ) och har även börjat kolla på animen Code Geass...Jaja, jag är en nörd när jag väl hittar en anime jag gillar.
 Såg till att komma ut idag i alla fall för att få lite luft och passade på att beskåda körsbärsblommorna som har blommat.Efter editerat den lite så kan jag säga att det blev en hyfsat fin bild för att vara tagen samtidigt jag balanserade runt en buske med solen rakt i ansiktet.

Gaaaahhh

Skit batsu får för sig att modernisera sig med beta och det gör att jag inte kan logga in på min användare efter att jag fick för mig att byta email till min användare där, vad jag har fattat rätt så har de skjutit fram alla såna medlemsgrejer tills de har beta skiten på plats. Och man kan inte se ( i alla fall jag kan inte) se allas avatars, inte ens min egna och en del koder är inaktiverade........Varför?!

Sen blev överlycklig att se att listan på de some fick feriejobben var uppe på göteborgs sida MEN SEN SÅ FUNKAR INTE SID HELVETET ATT KOLLA PÅ. Herregud kan någon hemsida jag råkar besöka ha ett helt funkande nätverk?!

Vackra toner


Nano

Argh, sitter inne på earcandys hemsida och de har en ipod nano med 4gb minne för 499 spänn! Aaaaaarrghhh, pengar komsi komsi, jag vill ha den, herregud en 50lapp dyrare än shit ipod shuffle man fick av pappa....betalar man 150 spänn mera för sin ipod nano så får man 8gb, vill haaaa.

RSS 2.0