Dagens utmaning: Tabba låt.


Ett mirakel om jag lyckas få ihop den här låten, har hjälp från en snubbe på youtube men sen in mot solot ska vi se hur begåvad jag är :I

Yeaaa, Grattis Heath Ledger!

Inte ens döden kunde hindra han från att vinna sin oscar för bästa manliga huvudroll (tror det var den kategorin)
Och det bästa är ju att hans lilla dotter kommer få oscars statyetten.

Asså Heath fick verkligen filmen att lyftas, tycker annars batman filmerna är så oseriösa med B-handling men han gjorde den verkligen superbra, hade lätt velat ha den på DVD om jag hade haft en fetare budget.

Hur gammal är du egentligen?

80% av min tid vid datorn rollspelar jag.
Och alla vet vi ju, rollspel ska inte kopplas ihop med sitt verkliga liv, men alla verkar inte tänka så.
Är vän med en 19-årig tysk tjej genom rollspelet som nu får bokstavligen damp för att jag rollspelar med hennes ex.
Sen så många omogna förolämpningar hon slänger ut sig mot mig, det är alltid lika mysigt med såna töntar.
Speciellt när de är äldre än vad man själv är, man tror att de ska vara lite mognare med sitt beteende då men nej nej, man kan ha ganska fel. Det är därför knappen "blocka" på msn existerar. :]

Ja till kondom xD
Garvar högt, ja det är synd om mig.

Kanon Wakeshima

Jag blir galen, galen, galen.
Min månads peng ( jajaja inte mobbas över att jag inte får hela mitt studiebidrag bara för att pappa tycker jag är för oekonomisk) kommer gå till den japanska versionen av Matenrou Operas mini album GILIA  (samlar värde!! Inte nog med den europeiska releasen) och sen står det mellan om jag ska beställa båda versionerna av Kanon Wakeshimas singel Suna no oshiro (slott av sand ) eller den limiterade versionen av hennes album Shinshoku dolce.
Ja, den japanska musik branchen är mera komplicerad än den västländska, belive me.
Dom vet att man är beredd att köpa tre versioner av en och samma singel för att på version A så får du med en extra dvd med en musik video, version B så får du både musik video och trading card och fast version C är bara singeln utan extra gåvor så måste man ha den för den är en del av en stor samling av din idol.
Jag trodde aldrig jag skulle få köpnöd av flera band än Matenrou Opera. Som tur så släpper dom än så länge bara en version av varje singel men nu har dom fått en sidovän bredvid min mesiga budget. Kanon Wakeshima.
Hennes musik och röst gör att jag måste råna mig själv på lite mera pengar för hennes skivor också.

( bara att kolla på omslaget gör ju en köpsugen :I )


Ordentliga schemman eftersökes!

Lita inte på cybergymnasiets lärare, gör bara inte det. Var på möte där i torsdags med orden "men jag skickar antagligen schemmat idag eller så blir det imorgon". Nu är det tisdag och jag har fortfarande inte fått mit schemma.
Dock den enda skillnaden på det schemat med det som jag har nu är att de ska lägga till media kurser som jag ska börja läsa nu under våren för lite grund tills det är dags att byta till Munkebäck till hösten (och gå om ettan där).
Mitt schemma är följande idag: Svenska 13:50-15:10, skriver sagor där...Går mest för min frånvaro och för att visa att jag faktiskt anstränger mig för att ta igen all skit jag 'ställde till med' för mig själv under höst terminen.

Ekonomisk? Jodå!

Vid varje månadsslut säger jag alltid 'Kom igen Susanna, visa att du är duktig och ser till att pengarna räcker liiiite längre denna månad'.
Det har aldrig fungerat, tyvärr. Dock kunde jag förut slänga skit på typ vad som helst men nu är min nya besatthet skivor.
Varenda jäkla månad så sitter jag och spanar in cdjapan efter skivor som saknas i hyllan. Satsar på positiva tankar som t.e.x  'Jaa men man måste ju stötta sina idoler med att köpa deras skivor'. Ja,  jag har faktiskt mer och mer börjat bli emot nedladdningar och fildelning.  Jag förstår mig inte på folk som ska envisas att gå emot allt och ladda ner precis alla musik på deras datorer.
Jag köper alla skivor med mitt favorit band Matenrou Opera för jag vill att de ska kunna fortsätta  som band (jaja lite överdriven får jag vara) och få bra feta inkomster och kunna ha möjlighet att kunna tunera igen i europa, så synd att inte alla kunde tänka så om sina idoler.
 Nej jag har inte heller råd med att köpa varenda skiva med alla artister jag har på min dator, jag är inte skamfri från nedladdningar.
Jag hade mer än gärna beställt varenda skiva med alla mina favorit band men med endast mitt studiebidrag varenda månad så har jag tyvärr inte råd med det.
Får invänta tills mina miljonärer tider kommer ( var inte oroliga, jag är väldigt säker på att de kommer komma. )


Morgonstund har guld i mun

Blev väckt av att min telefon vrålade "C IS FOR COOKIE", jajamensan kakmonstret, skönaste muppen men läskigaste rösten att vakna till.
Var min käre mamma som ringde, hon hade tidigare också lyckats väcka min bror genom att ringa han också
Så efter pratat klart med henne blev det dags att tvinga sig själv upp, och såklart parkera arslet vid datorn.
Frukost blev nuddlar från igår som är så jäkla saltiga i smaken, vad har pappa lyckats göra med dom (X_X)

Så min dag lär bli följande: Göra klart engelska arbete, dammsuga rummet, och sedan iväg och repa.

Misery loves company

Go go blogga under natten!
Händer inte så mycket här, blir väl snart sängen som kallar gör väl ingen mera nytta uppe. Dock insåg jag nu att jag inte har gjort klart ett engelska arbete men har fortfarande tid imorgon att göra klart de sista frågorna och sedan maila åt min engelska lärare.

Kan jag även nämna om hur glad jag är över att få se Emilie Autumn 22 april? Att hon till och med kommer till göteborg, sån lycka må jag säga!

Musikaliska meningar 002

Tjenare alla som hade vägarna förbi att läsa.
Är för tillfället tårögd efter ha läst info om att det japanska bandet Kisnate ska disbanda. Tycker det är jätte tråkigt, för har alltid älskat deras musik och stil men de sa att det var det bästa lösningen med tanke på alla i bandet hade olika åsikter. Jätte tråkigt verkligen, redan 24 februari har de sitt sista live.

Musikaliska meningar. 001

Kikade lite på metaltowns hemsida och listan på klara band fick mig att dra på smilbanden. Nya på listan som jag tänker ta och se va girugämesh, mucc, och eventuelt dead by april, sen så klart ska man se DIR EN GREY, children of bodom, trivum och eventuelt dragonforce också.
Många band på två dar, kommer säkert offra nåt av banden sedan i slutändan.
Dead by april, girugämesh och mucc har jag redan sett en gång tidigare men ska bli ett kärt återseende av de två sista nämna banden, dead by april är jag osäker på än så länge.


Debut.

Så där ja. Nu har man lyckats skapa sig en till blogg, nog för detta förblir den enda jag ska skriva endast på svenska.
Jag valde att döpa denna blogg till "A waltz for emelie" ( En vals för Emelie) och nu undrar väl alla vem denna Emelie är.
Ja, hon kan väl vara vem som helst, jag kunde ha valt vilket kvinno namn som helst till att tillägna denna vals åt men just Emelie var det första bästa namnet som dök upp.
Så detta får nog vara det lilla jag orkar bjuda på idag om mig själv, återvänder imorgon för mera smått och gott!!

RSS 2.0