Från ett helvete till en frihet till ett helvete igen.

Insåg just att jag inte har bloggat på länge, har haft mycket jag har velat skriva här men ingen ork nog för att uttrycka mig nog. Idag hände det inte mycket har bara varit i skolan, tog en macka och gick sen och sov en timma när jag kom hem och nu sitter jag här.
Konstigt nog är jag fortfarande trött, funderar på att sätta igång antagligen någon av de tre omen filmerna vi har eller att se på casshern.

Imorgon har jag inga lektioner för vi hade dubbel pass i svenska idag, eller rättare sagt vi FÖRSÖKTE ha dubbelpass, slutade med att det blev bara en timma för ingen engagerade sig under  brändbollen. Dock är min dag inte i harmoni för det, jag måste till arbetsmarknadskontoret och lämna mitt personbevis (bevis på att jag är svensk medborgare) och hoppas, hoppas, hoppas på att mitt sommarjobb inte är helt förlorat bara för att mitt papper från belastningsregistret inte kanske lär komma denna vecka. Sure, det är klantigt av mig som inte har fått iväg det tidigare så om jag inte får jobbet på grund av det så har jag ju bara mig själv att skylla på.

Nej usch vad deprimerande inlägget blev, orkar inte skriva om det, får försöka om imorgon med att ge lite glädje och uppmuntran till mina inlägg, chiao~
2009-06-08 @ 19:54:02 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0