I am singing in the rain!

Vilket galet väder, först as varmt under dan och nu på eftermiddagen och kvällen är det ju jätte kallt.
Aja, jag har fått mitt sommarjobb, anställd och klar, börjar jobba på måndag, snacka om att jag är nervös!! Blev väckt vid halv elva av att nån Ulla från arbetsmarknadskontoret ringde till min mobil och frågade om mitt utdrag från belastningsregistret, så har fått åka dit igen för att lämna igen det och få ta emot mina anställnings papper, snacka om att jag var stolt när jag skuttade ut därifrån.
Försökte söka efter en handväska men den är ju sjukt höga priser på dom, kalla mig snål men jag tycker 200spänn är mycket för en väska, i alla fall med min tunna plånbok.

Nåja, följde med pappa och Annika för att storhandla idag och fick som vanligt en hårspray då av dom, vet inte varför men det har blivit bara en vana att jag hela tiden får grabba åt mig en hårspray så betlar dom med tanke på att det är så billigt på willys, ehehe de betalade även mina popcorn och energidrycker så fett åt mig ikväll!
Sen fick jag och mina styvbröder pengar för att vi skulle kunna köpa oss middag för att pappa och Annika orkade helt enkelt inte fixa middag när de både hade tvättstuga och storhandlig.
Jag beställde 9 bitars sushi från sushibaren Umi nära wieselgrensplatsen och det var mums, dock klarade jag inte av ingefäran alls, urrrk!

Just nu sitter jag och kikar på Omen 2 och käkar popcorn, ska försöka på nåt sätt att dygna, för ska förbi Jessica tidigt på morgonen för att vi ska vara snygga på skolavslutningen! :D

2009-06-11 @ 22:41:35 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Leia

Nej, man ska inte klaga så länge man får det där lilla extra ibland. =)

2009-06-11 @ 22:57:41
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: eleni

Gött med avslutning! :D Jag hade min igår, men jag har ändå inte riktigt fattat att jag har lov, haha.

Jag brukar också alltid typ få en hårspray när jag följer med och stor handlar :)

2009-06-12 @ 10:52:46
URL: http://elenination.blogg.se/
Postat av: jessica

Det gick iallafall bra med att dygna ;D..fastän du blev illamående på spårvagnen sen ;O

2009-06-13 @ 12:11:01
URL: http://brainfreezer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0