Kvällen fortsätter...~

Godkväll!
Har just kommit ur dushen nu och har en fin handduksturban runt skallen ( ser ut som en vacker arab :3 ) för har hårinpackning i håret nu, får hoppas på fina resultat imorgon. Och jag har på något sätt lyckats tappa bort mitt schwarzkopf asia straight shampoo, hur lyckas man med det?! En av nackdelarna med att ha shampoon i sitt rum och inte i badrummet, andledningen till att jag har dom här är för att få ha dom ifred. För i våran familj är en oskriven regel: Det  som inte är namnmärkt är fritt att användas av alla. Visst kalla mig självisk och snål men för mig är det "dyra" ( inga frisör produkter meen...för MIG är de dyra saker ) grejer jag köper för att ha mitt hår i bra skick, sen när mina föräldrar handlar shampoon blir det mest bara eldorados produkter som driver helvete i mitt hår.

Sen så kan man väl tilläga att jag inte har varit helt ensamen ikväll, min käre styvmamma Annika kom in efter middan och frågade om jag ville ha nåt när hon skulle till godis city så spenderar min kväll med en två liters fanta och pringles, det är goa grejer!
Nu ska jag återvända till mitt tittande av jigoku shoujo, ha en trevlig kväll!

Inställda planer?

Verkar som att jag måste stanna hemma imorgon, om inte min hals har lugnat ner sig. Gick för en stund her till ica för jag skulle köpa hårinpackning och chocklad, trodde det inte skulle vara så farligt, 20+ och sen knappt tio minuter promenad dit...Meen så fel man kunde ha, flåsade som att man hade sprungit ett maranton lopp hela vägen hem :I

Men aja, inte mycket man kan göra än att acceptera läget, idag händer det inte annars mycket ska nog fixa en hårinpackning sedan, enligt nån kändisfrisör på rachel bay show så är det bra att man sover med hårinpackningen så ska testa och se om det hjälper mera...får sova med turban eller typ badmössa (T_T) med tanke på hur mycket jag vänder mig på nätterna.

Som slut på inlägget tänkte jag bjusaa på en asrolig finsk sketch Nicole visade mig


Argh.Näs och halsproblemen fortsätter pappa var i alla fall snäll och köpte näs spray åt mig när han vet att mina polyper driver helvete med min näsa och gör att jag inte kan sova, men ändå så åkte jag senare (efter ha halvt sovit, halvt kollat tv ) in till stan för att umgås med Eleni och Jessica. Shoppade ingenting tyvärr för smartarslet Lundgren glömde sitt kort hemma så blev bara fönster shopping, men om min hals och näsa inte är värre imorgon så kanske jag ska in igen, och kolla efter en väska, en jäkligt billig får det vara, lever på lite pengar denna månad tack vare förbokningen av Matenrou Operas album ( så värt det T-T )  annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon, orkar inte till Hammarkullen för hammarkulle karnivalen, får ta det på lördag om jag är frisk nog.

DecoLa HoppingTihi, S-T la upp angående om DecoLa Hopping efter att jag mailade dom angående deras kommande singel sen fick jag även ett svar på ett meddelande från Fuyuki från DecoLa Hopping när jag mailade han och frågade om singeln, det komiska är att jag frågade på japanska och han svarade på engelska, båda lider vi av att kommunicera på motsatta språk.Dom må se ut att vara söta men deras sångerska är grym på att growla!!! :3
Aja, jag ska dra nu på jakt efter mitt halebop kontantkort så jag kan ringa min mamma, see ya!


Förkylning och finanskrisen

Argh, håller på att bli sjuk. Förkyld och jäkligt trött, perfekt till hammarkulle karnevalen :(
Haha förresten var det någon som läste metro angående hur Hollywood påverkas av finans krisen?
Satt och garvade som bara den åt att:


*Hela rollbesättningen på CSI Miami har tvingats lönesäkning ( okay, denna skrattade jag minst åt, älskar Horatio snubben)
*Mindre kända skådespelare som tidigare fick 125 000 dollar per avsnitt tjänar nu omkring 80 000 dollar (herregud orkar klaga över det :I)
*Candice Bergen (känd från Sex and the city, Boston legal) sparakdes nyligen från en ny tv-show för att hon var för dyr.
*Mickey Rourke har enligt uppgift gått med på en kraftig lönesänkning på uppföljaren till The wrestler
*Terrence Howard ersattes av Don Cheadle i Iron man 2 för att Howard var för dyr.
*Samuel Jackson har hotat att hoppa av samma film efter att ha nekats sitt vanliga arvode (men herregud, skärp dig, människa >_>)
*Nyligen blev det klart att Christina Appelgates komedieserie "Samantha" läggs ner. Orsak?  Besparingsskäl.


Ja du, vad kan man säga...Skådespelare verkar fortfarande bara se sina liv i mynt och sedlar trots finanskrisen, inser de inte hur de framstår med att hålla på bokstavligen fåna sig om sina löner?!...Tydligen inte.

Dollar queen

Spelade just klart spelet Dollar som Liza Marklund har varit med och skapat. Faktiskt as roligt, gäller att tänka men han fastna ganska många gånger, kanske dock bara jag som är extremt trög.. :ISå nu har jag bara kvar att fylla på min mp3 med ny musik innan läggdags, sitter samtidigt och lyssnar igenom Danger gangs senaste mini album som tyvärr inte alls är nåt speciellt, 2 gamla låtar (remixade?) och sen tre nya låtar, nja inget som jag blev så förtjust av, mina favoriter förblir fortfarande Duty och Retsu med dom.

Huvudvärk.

Ingen skola imorgon för alla andra kommer bara ha nationella i matte och inga andra lektioner efteråt. Så det är nu jag försöker komma på något nyttigt att planera in att göra då hela min dag är fri. Dammsuga rummet kanske?
Och förresten så tänkte jag redovisa min filmlista på alla filmer jag har sett medan jag har varit hos min syster, ingen dator och inga tv kanaler för vi lyckades aldrig få tag på rätt sladd så vi har mest underhållt oss med film varje dag.

Fröken Svergie ( Sverige och tonårsfilmer...Alltid lika konstiga :I)
Dirty dancing ( Nobody puts baby in the corner<3 -måste ha den- )
Garfield ( De har förstört Jon, han ska ju vara en tönt :c )
Bridget Jones dagbok
På spaning med Bridget Jones
Fyra veckor i juni ( Jag grät till den :I )
Heartbreakers hotel ( Som sagt...svenska filmer, tråkig och ingen riktig poäng)
Mamma Mia ( Musikal! Men lite sjuk handling, dock roligt att sjunga med :I )
Legally blonde 2
Underbara älskade ( somnade till den, så tråkig! )
Freaky friday ( sett den flera gånger men den är ju as rolig...I alla fall när man inte har sett den på länge och är över trött )
Beck - Öga för öga
Beck - Money Man
Beck - Okänd avsändare
Beck - Mannen utan ansikte
Beck - Sista vittnet
Beck - Skarpt läge
Beck - Gamen
Beck - Flickan i jordkällaren
Beck- Advokaten
Beck- Den svaga länken
Beck- Det tysta skriket
Beck - I guds namn


En burk monster senare...

Har nu hunnit halvvägs med uppdateringen av blogg layouten, har en del text koder kvar att ändra färg på men orkar inte scrolla igenom kodboxen, har i alla fall fått basen utbytt och igen blev det mörka färger.
Och min ANTM lista är 'uppdaterad' :3
1
2
3
4
5
6
7

8
9
10
11
12

Dock måste jag ta en paus från mitt top model tittande för några dar för ska bosätta mig hos min syster i runt...en vecka(?) Får inte bo hemma när pappa och styvmamma drar iväg på semester -_-
Meeen, jag har i alla fall planerat lite av min helg, på fredan ska jag gå på lite HBT releterade grejer, sen lär väl lördagen och söndagen bli en hel del film och TV tittande och rollspel via msn på mobilen ( ehehhe var bara tvungen lägga till det ).


Agh, agh, agh.


Mer facinerande kan det väl inte bli, en spegel som ser precis ut som en chokladkaka?  :3
Tror NÄÄÄSTAN ( :3333 ) att jag måste beställa den efter ha fått mina sommarjobbs pengar...Jag som är chokladfantast och allt, ehe. :3

Sen en mindre trevlig sak: energi drycken monster.
Jag har lätt för att surpla i mig massa energi dryck men detta måste ha varit det vidrigaste jag har nånsin smakat, så översockrad och sen en sån sliskig sockrig eftersmak, föredrar verkligen euroshoppers energi dryck, billigare och godare :I

Jag måste göra en ny layout igen till bloggen, KANSKE att jag orkar redan i natt med det, med tanke på monster socker slasket till energi dryck lär hålla mig vaken ett tag till.


Lala, update!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Yup, top model är min nuvarande sysselsättning, kollar just nu säsong 7 ( med tvillingarna och extremt störiga Melrose >I )

RSS 2.0